

Agenda

Sydney Water Parramatta OfficeVenue:Level 5, 1 Smith St Parramatta, NSW

Date and time:

3 June 2024 9:00am – 2:00pm

| Meeting title: | Customer and Co | ommunity Reference Group | |
|---|---|---|--|
| Independent Chair: | Abigail Goldberg | | |
| Attendees: | | | |
| Attendees: CCRG Members Anna Bacik – Community Representative Narelle Brown – Community Representative Mary Karras – Ethnic Communities Council NSW Leigh Martin – Total Environment Centre Bruce McClelland – Business Western Sydney Douglas McCloskey – Public Interest Advocacy Centre Donna Rogers – Community Industry Group (Illawarra) Graham Turner – Council on the Ageing Ross Williams – Local Government NSW Guests Richard Cawley – Associate Director, Richardo Group | | Sydney Water Stuart Wallace – General Manager, Customer & Stakeholder Engagement Dean Page – Executive General Manager, Finance Commercial & Digital Denisha Anbu – Executive General Manager, Customer Experience Josh Isben – Head of Customer & Strategic Insights Izzy Kerr – Customer Research Manager William Dolan – Acting Head of Economics and Regulation Andrew Turner – Regulatory Economics Specialist Rachelle Legrand – Head of Strategy & Enterprise Plan Clare Porter – Head of Strategic Comms & Corporate Social Responsibility Andrea Millar – Strategic Communications Lead Katie Leroy – Senior Customer Enablement Specialist Richard Cawley | |
| Apologies/absent: | Sharon Bowyer – Senior Customer Governance Specialist Roch Cheroux – Managing Director Stephen McMahon – Urban Development Institute of Australia | | |
| Meeting purpose: | Bi-monthly meeting according to CCRG Charter | | |
| | customer focus within our strategy, ento | s with Sydney Water at a strategic level to achieve the highest possible levels of vithin our practices. It supports Sydney Water to ensure that our business decisions, as ategy, enterprise plan and regulatory submissions, are in the best interests of all Sydney and the community and are shaped by them. | |
| Desired outcome: | Discussion and feedb | pack from CCRG Members | |

Agenda items

| ltem | Торіс | Responsible | Time | ; | |
|----------|---|------------------------------------|----------------|-------|--|
| Pre meet | Venue reception sign-in Coffee/Tea on arrival | All | 8:30am onwards | 30min | |
| 1 | Welcome and Acknowledgement of Country | Abigail Goldberg / Denisha Anbu | 9:00-9:05am | 5min | |
| 2 | Introductions, apologies, and housekeeping | Abigail Goldberg / Katie LeRoy | 9:05-9:10am | 5min | |
| 3 | Minutes of previous meeting and review of actions / issues log Declaration of interests | Abigail Goldberg | 9:10-9:15am | 5min | |



| | Sydney Water update | | | |
|---|--|--|--------------------|---------|
| 4 | General Manager update Q&A | Stuart Wallace | 9:15-9:25am | 10min |
| 5 | Member Update Sydney Water Board Meeting Customer Engagement Lessons Learnt workshop Illawarra Masterplan Other | CCRG Members Abigail Goldberg Mary Karras & Narelle Brown Anna Bacik | 9:25-9:35am | 10min |
| | Price proposal | Include standup break if required | | |
| 6 | Price Proposal customer value proposition Draft items for shaping feedback: | Stuart Wallace Josh Isben William Dolan | 9:35-10:15am | 40 mins |
| 7 | Price Proposal Quality Assurance – Discussion with Richard Cawley Discussion on the Quality Assurance process/guidance over the Sydney Water IPART Price Proposal Submission Q&A | Josh Isben Andrew Turner | 10:15-10.30am | 15 mins |
| | Morning tea | | 10:30-11:00am | 30min |
| 8 | Paper for discussion: Customer Engagement in our Price Proposal – close-the-loop Revised Chapter 3 of the Price Proposal Highlighting key changes from CCRG/URA feedback to close the loop. Focus points for CCRG review Q&A | Josh Isben | 11:00 – 11:40am | 40mins |
| 9 | Paper for discussion: Price proposal materials for communicating. 1. Draft Communications & Engagement plan for Our Water Our Voice - For Feedback 2. Sample infographic materials communicating OWOV (to be used in Chapter 3 and for general | Clare Porter Andrea Millar | 11.40-12:20pm | 40mins |



| | comms) - for shaping/feedback *send out ahead of time. Focus points for CCRG review Q&A | | | |
|----|---|------------------|--------------------|-------|
| | Lunch | | 12:20 – 12:50pm | 30min |
| 10 | Discussion: In Camera Discussion Approach for optional message from CCRG CCRG message against the Functions | Abigail Goldberg | 12:50-1:40pm | 50min |
| | Governance | | | |
| 11 | Other Business General Q&A | Abigail Goldberg | 1:40- 1:45 pm | 5 min |
| | Close | | | |
| 12 | Thanks, and meeting close | Abigail Goldberg | 1:45- 1:50pm | 5min |

2024 CCRG meeting dates/times (Draft - subject to change)

| Monday 5 August 2024 9am-2pm* | |
|--|--|
| Monday 30 September 2024 9am-2pm* | |
| Monday 11 November 2024 9am – 2pm* | |
| *Length of CCRG meetings to be confirmed | |

*Length of CCRG meetings to be confirmed.