

## Agenda

Sydney Water Parramatta OfficeVenue:Level 5, 1 Smith St Parramatta, NSW

Date and time:

5 August 2024 9:00am – 2:00pm

Meeting title: Customer and Community Reference Group			
Independent Chair:	Abigail Goldberg		
Attendees:			
Attendees: CCRG Members Anna Bacik – Community Representative Narelle Brown – Community Representative Mary Karras – Ethnic Communities Council NSW Leigh Martin – Total Environment Centre Bruce McClelland – Business Western Sydney Douglas McCloskey – Justice and Equity Centre (formerly Public Interest Advocacy Centre) Stephen McMahon – Urban Development Institute of Australia Graham Turner – Council on the Ageing Ross Williams – Local Government NSW		Sydney WaterRoch Cheroux – Managing Director (part Via teams)Grant King – Chairman (part)Stuart Wallace – General Manager, Customer &Stakeholder EngagementDean Page – Executive General Manager, FinanceCommercial & DigitalJosh Isben – Head of Customer & Strategic InsightsIzzy Kerr – Customer Research ManagerSharon Bowyer – Senior Customer Governance SpecialisRachelle Legrand – Head of Strategy & Enterprise PlanWill Dolan – Acting Head of Economics & Regulatory(part)Clare Porter – Head of Strategic Comms & CorporateSocial Responsibility (part)Ben Grogan – Engagement Manager - Major Projects(part)Charles Agnew – Head of Sustainability & ClimateChange Adaption (part)Kathryn Sylvester – Resilience & Climate ChangeAdaptation Lead (part)Natalie Quinn – Sust & Climate Change Senior Adv (part)	
Apologies/absent:	( <i>part)</i> Donna Rogers – Community Industry Group (Illawarra)		
Meeting purpose:	Meeting purpose: Bi-monthly meeting according to CCRG Charter		
	customer focus within our prac set out in our strategy, enterpri	Water at a strategic level to achieve the highest possible levels of tices. It supports Sydney Water to ensure that our business decisions, as se plan and regulatory submissions, are in the best interests of all Sydney nunity and are shaped by them.	
Desired outcome:	Discussion and feedback	from CCRG Members	

## Agenda items

Agen	da items			
Item	Торіс	Responsible	Ti	me
Pre meet	Venue reception sign-in Coffee/Tea on arrival	All	8:30am onwards	30min
1	Welcome and Acknowledgement of Country	Abigail Goldberg / Leigh Martin	9:00- 9:05am	5min



2	Introductions, apologies and housekeeping	Abigail Goldberg / Sharon Bowyer	9:05- 9:10am	5min
3	Minutes of previous meeting and review of actions / issues log Declaration of interests	Abigail Goldberg	9:10- 9:15am	5min
	Sydney Water and CCRG updates			
4	Managing Director and Chairman update <ul> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Roch Cheroux <i>(online)</i> Grant King	9:15- 9:40m	25min
5	General Manager update <ul> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Stuart Wallace	9:40- 9:50am	10min
6	CCRG Member update	CCRG Members	9:50- 10:00am	10min
	Sustainability			
7	<ul> <li>Paper for discussion:</li> <li>Sustainability Materiality Assessment</li> <li>Focus points for CCRG review</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Charles Agnew Kathryn Sylvester Natalie Quinn	10:00- 10:15am	15min
8	Sustainability Spotlight Sydney Water presentation: Sustainability overview • Q&A	Charles Agnew Kathryn Sylvester Natalie Quinn	10:15- 11:00am	45min
	Morning tea		11:00- 11:20am	20min
	Customer Engagement			
9	<ul> <li>Paper for discussion:</li> <li>Securing our water supply, Quakers Hill to Prospect project: PRW community engagement</li> <li>Focus points for CCRG review</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Clare Porter Ben Grogan	11:20- 11:50am	30min
	Price proposal			
10	Paper for discussion:	Clare Porter William Dolan	11.50- 12:20pm	30mins



	Proposed approach to the Customer Facing Price Proposal • Focus points for CCRG review • Q&A			
11	<b>Paper for Noting:</b> Sydney Water's Operating Licence Review – Our new Operating Licence 2024-28	William Dolan Michael English	12:20- 12.30pm	10min
	Lunch		12:30- 1:00pm	30min
	Governance			
12	<ul><li>Looking ahead</li><li>2024 Forward Plan: update</li><li>Q&amp;A</li></ul>	Josh Isben	1.00- 1.05pm	5min
13	Other Business <ul> <li>General Q&amp;A</li> </ul>	Abigail Goldberg	1.05- 1.15pm	10min
14	Finalise optional message from CCRG (In camera session)	Abigail Goldberg	1:15- 1.55pm	40min
	Close			
15	Thanks, and meeting close	Abigail Goldberg	1.55- 2:00pm	5min

## 2024 CCRG meeting dates/times (Draft - subject to change)

Monday 30 September 2024 9am-2pm*	
Monday 11 November 2024 9am – 2pm*	
*Length of CCBC meetings to be confirmed	

\*Length of CCRG meetings to be confirmed.