

Agenda

Venue:	Rydges Centra 28 Albion St, S	l urry Hills NSW 2010	Date and time:	30 September 2024 9:00am – 2:00pm
Meetin	g title:	Customer and Comn	nunity Reference Grou	р
Indepen	dent Chair:	Abigail Goldberg		
Attendees: CCRG Members Anna Bacik – Community Representative Narelle Brown – Community Representative Mary Karras – Ethnic Communities Council NSW Douglas McCloskey – Justice and Equity Centre (formerly Public Interest Advocacy Centre) Stephen McMahon – Urban Development Institute of Australia Donna Rogers – Community Industry Group (Illawarra) Graham Turner – Council on the Ageing Ross Williams – Local Government NSW Guests Kate Vallence – Strategic Engagement and Sustainable Water Lead, Barwon Water (on-line)		Sydney WaterRoch Cheroux – Managing Director (part)Stuart Wallace – General Manager, Customer &Stakeholder EngagementDean Page – Executive General Manager, FinanceCommercial & DigitalJosh Isben – Head of Customer & Strategic InsightsIzzy Kerr – Customer Research ManagerSharon Bowyer – Senior Customer Governance SpecialistRachelle Legrand – Head of Strategy, Change &PerformanceMike Salter – Strategy and Sustainability ManagerKate Miles – Head of Customer ContactAron Calfas – Head of Digital Risk & Strategic Assurance		
Apologi	es/absent:	Bruce McClelland – Busi Leigh Martin – Total Envi		
Meeting	purpose:	Bi-monthly meeting according to CCRG Charter The CCRG works with Sydney Water at a strategic level to achieve the highest possible levels of customer focus within our practices. It supports Sydney Water to ensure that our business decisions, as set out in our strategy, enterprise plan and regulatory submissions, are in the best interests of all Sydney Water customers and the community and are shaped by them.		
Desired	outcome:	Discussion and feedback	from CCRG Members	

Agenda items					
Item	Торіс	Responsible	Time		
Pre meet	Coffee/Tea on arrival	All	8:30am onwards	30min	
1	Welcome and Acknowledgement of Country	Abigail Goldberg / Stephen McMahon	9:00- 9:02am	2min	
2	Introductions, apologies and housekeeping	Abigail Goldberg / Sharon Bowyer	9:02- 9:04am	2min	
3	Minutes of previous meeting and review of actions / issues log Declaration of interests	Abigail Goldberg	9:04- 9:05am	1min	



	Sydney Water update			
4	Managing Director update Q&A 	Roch Cheroux	9:05- 9:20am	15min
5	General Manager update	Stuart Wallace	9:20- 9:25am	5min
	Price Proposal			
6	Price proposal Verbal update - Next steps and communications plan	Dean Page Stuart Wallace	9:25- 9:30am	5min
	Stand up break		9:30- 9:35am	5min
	Customer Engagement			
7	Guest presentation Barwon Water's customer engagement journey	Kate Vallence	9:35am- 10:20am	45min
	Morning tea		10:20- 10:40am	20min
8	Paper for discussion and workshop Developing our new Customer Engagement approach	Josh Isben Izzy Kerr	10:40- 12:10pm	1hr 30min
	Lunch		12:10- 12:40pm	30min
	Operational			
9	Spotlight on Customer Data Security Sydney Water presentation and discussion	Aron Calfas Dan Peacock	12:40- 1:25pm	45min
	Governance			
10	Other Business General Q&A 	Abigail Goldberg	1:25- 1:50pm	25min
11	Next meeting	Josh Isben	1:50- 1:55pm	5min



	Close			
12	Thanks, and meeting close	Abigail Goldberg	1.55- 2:00pm	5min

Next CCRG meeting date/time (Draft - subject to change)

Monday 11 November 2024 9:30am – 3pm* - Malabar Timing to be confirmed.